แจ้งความประสงค์ลงทะเบียนรายวิชา Specific Targeted Cosmetics (เพิ่มเติม รอบ2)

ขอให้นักศึกษาทำการยื่นแสดงความประสงค์ลงทะเบียนรายวิชา Specific Targeted Cosmetics (เพิ่มเติม รอบ2)ได้ที่ลิ้งนี้  goo.gl/forms/kVZ2FpbKW2N2RDJV2

*การคัดเลือกนักศึกษาให้มีสิทธิ์ลงทะเบียนจะคัดเลือกแบบ First come first serve

**การพิจารณาของสำนักวิชาถือเป็นการสิ้นสุด

Click on the link goo.gl/forms/kVZ2FpbKW2N2RDJV2 to submit a registration request (additional round 2) for Specific Targeted Cosmetics

* The register will follow the first come first serve procedure.

**The decision of school is final.